Extra Virgin Olivenolje fra Amundsen Spesial

Noen ganger treffer du blink på første forsøk. Slik var det med denne.

Extra Virgin Olivenolje
fra Amundsen Spesial

Det må være lov å bli litt nostalgisk i blant, og gi et nikk av respekt til en gammel traver. Denne spesifikke "traveren" har vært med oss fra starten av. Gjennom tykt og tynt, må det kunne sies. Olivenoljen er av typen vi kaller extra virgin, som vil si at den kommer av den første kaldpressingen. Olivenene er plukket langs hele middelhavsområdet, og gir en olje som er velbalansert. Den er lett, rund og fyldig, aldeles ikke skarp eller bitter.

 

I og med at den har vært med oss fra starten av, har den fått prøvd seg ut på det meste. Det er derfor vi skråsikkert kan påstå at denne virkelig er "all-round". Til salater? Dressing? Baking? Steking? Ja, og atter ja! Den er en bestevenn på kjøkkenet.

Nå har den altså kommet i ny drakt. Et nydelig design, verdig en olje som gir oss så mye glede. Den mørke flasken beskytter oljen fra sollys, og den nye etiketten flatterer hvert et middagsbord. Denne vil du ikke gjemme bort i kjøkkenskapet.



Skriv ut