Sandnøtter med jordbær sjampanje syltetøy

Juleispirasjon a la Amundsen Spesial

                                           

 

Velkommen til mer juleinspirasjon a la Amundsen Spesial. Denne gangen har vi bakt "Drømmer" eller sandnøtter med jordbær sjampanje syltetøy fra Cottage Delight.

For 50 kaker trenger du:

100 g romtemperert Tine meierismør 

3 dl sukker

1 ts vaniljesukker

1 dl  olje

1 ts hornsalt

4 1/2 dl hvetemel 

1 glass jordbær sjampanje syltetøy fra Cottage Delight / Amundsen Spesial

Bland smør, sukker og vaniljesukker sammen. Bland inn litt og litt av oljen. Bland hornsalt og hvetemel sammen først. Hvetemelet blandes med smørblandingen. Form to pølser som skjæres i små biter. Bitene formes som små kuler. Kulene settes på bakebrett med  godt mellomrom. Press en finger i hver sandnøtt og fyll med syltetøy som på bildet.

                                   

Sandnøttene stekes på 170 grader i 15 min. Kakene avkjøles på brett og deretter på rist. Oppbevares i kakeboks i 30 dager. 

Velkommen til Amundsen Spesial for juleinspirasjon og en hyggelig handel. Vil du se vår sortiment av varer kan du blad i vår nettbutikk og bestille hva hjertet ditt ønsker.