Amundsen Spesial Kjøttboller/Tapasboller

Smakfulle kjøttboller til hverdag og fest!

Amundsen Spesial Kjøttboller/ Tapasboller

400 gr kjøttdeig
1 egg
2 toppede t skjeer potetmel
¼ rødløk
1 hvitløksfedd
½ chili
½ dl Amundsen Spesial aromatisk olivenolje
Amundsen Spesial Italiensk saltmix, salt og pepper

Alt kjøres sammen i kjøkkenmaskin til fin jevn røre. Smak til med salt pepper og italiensk saltmix.

Form til fine små kjøttboller, brunes i stekepanne til god stekskorpe. Legges så i ildfast form, og 
stekes ferdig stekeovn 160 grader i ca 10-15 min.
Hell over litt aromatisk olivenolje, og litt fersk finhakket chili, for å få en ekstra spiss på smaken.

Godt som tilbehør på buffet, som tapasrett, eller sammen med pasta.