Engros

Amundsen Trading AS

Vi er et Haugesunds firma som heter Amundsen Trading AS. Amundsen Trading AS er distributør på flere matmerker.
Her kan vi nevne Amundsen Spesial, Whittard, Cottage Delight, Gnaw, Lakritsfabriken og Breckland Orchard. 

Vi er en liten familiebedrift som eies og drives av ekteparet Eva Mariann og Trond Amundsen.

Se her noe av vårt varesortiment:

Vårt lager er i Haugesund og vi leverer varer til butikker rundt om i hele Norge.

 

 

Amundsen Spesial

Dette er et sortimentet som består av te, kaffe, sjokolade, nøtter, tørket frukt, olivenoljer og krydder. Våre produkter er av fin kvalitet og med en lekker design. Alle de varene med Amundsen Spesial etikett, kan vi arrangere private label på, om det er et stort nok kvantum.

 

 

 

Whittard

For over 125 år siden startet Walter Whittard sin første te- og kaffebutikk i London. I dag har Whittard of Chelsea butikker over hele verden, og er en av Englands mest eksklusive og velrenommerte produsenter av te, kaffe og kakao. Aldri før har de levert sine produkter til flere mennesker og land rundt om i verden.

http://www.whittard.com/

 

Vårt sortiment av sjokoladenytelser omfatter en artig vri på velkjente smaker, samt noen ytterst frimodige smakseksperimenter som har gått ned på høykant hos sjokoladeelskere overalt.

Disse gomlegode sjokoladeplatene inneholder bare naturlige ingredienser og har ingen kunstige smakstilsetninger eller fargestoffer.

Sjokoladen er laget av frø (oftest kalt bønner) fra den belglignende frukten som vokser på kakaoplanten. Bønnene høstes, fermenteres, tørkes, røstes, knuses, males, valses, søtes og "konsjes" – alt for å tilby deg og dine herlige sjokoladeplater å knaske på.

Her benytter førsteklasses sjokolade fra Vest-Afrika og Brasil fra etiske leverandører. Sjokoladen fra Gnaw har høyt kakaoinnhold og inneholder kakaosmør av beste kvalitet. Nam-nam!

http://www.gnawfolkchocolate.co.uk/Cottage Delight@
Dette er vår nyhet denne sommeren! Cottage Delight er en engelsk familiebedrift, som har fokus på tradisjoner og kvalitet. Her er utvalget stort og spennende!
Syltetøy
Curder
Chutney
Sauser
Honning
Sennep
Pesto 
Salt 
Osv, osv...Dette er et svensk merke som lager glutenfri lakris.
Her er det kvalitet hele veien. Flott innpakning og produkter som virkelig kan anbefales.Fantastiske lemonader med litt bobler. 
Forfriskende og leskende!Hvorfor skal dere velge oss?
Når vi er forhandlere av Amundsen Spesial, Whittard, Gnaw og Cottage Delight, Lakritsfabriken, Breckland Orchard og Mr Stanley varer i Norge, så kan vi levere et bredt sortiment som passer flott sammen. Dette er varer for de som ønsker noe ekstra og disse varene passer fint som gaver til de som har det meste.

Vi er en leverandør med pågangsmot som alltid søker nye samarbeidspartnere og nye produkter. Når du gjør forretninger med oss kan du regne med å få de beste varene - når du behøver dem - og til veldig konkurransedyktige priser.

 

Håper dere finner noe som frister:-)Vennlig hilsen
Eva Mariann og Trond Amundsen

Amundsen Trading AS