Konfirmasjon, bryllup eller sommerfest?

Vi har mye fint til desserter, spiselig bordpynt, give aways og gaver!

Lekkert, kreativt og spiselig

Nå er sesongen her. Invitasjoner skal sendes og tilstelninger planlegges. Mat og drikke. Bord dekkes. Vi har noen tips til hva som er populært hos oss når det skal tenkes kreativt!

Makroner

Søte, myke, dekorative og veldig trendy. Våre ekte franske makroner er veldig populære! Nydelige til en kopp kaffe i lønsjen, eller på kakefat til små og store tilstelninger. Kommer i smakene jordbær, pistasj, cappuccino og sjokolade.
Yoghurt Jordbær

Åh, her har du smaken av sommer! Sprø, tørkede jordbær dekket av hvit sjokolade og yoghurt. Som give aways? Pynt til en bordløper? Hjertedrops

Ikke bare til valentines! Hjertedropsen har en fin, søt jordbærsmak, og er veldig dekorative. Noe å pryde bordet med i et bryllup?

Nougathjerter

Disse er lekre! Kjempefine hjerter med delikat nougatfyll.  Kommer i rødt, gull og sølv. Passer alle aldersgrupper!


 

 

 

 

 

 

 

Karamelldekket popcorn

Snakk om å løfte noe veldig enkelt til nye høyder! De nye popcornene fra Joe & Seph's kommer i mange deilige smaker. Søte og sprø! 

 

 

 

 

 

 

 

Sprudlende lemonader

Fargerike, friske, og helt uten kunstige tilsetninger! Dette er engelsk lemonade på sitt fineste. De kommer i flere varianter, og er et strålende alkoholfritt alternativ! Alt dette, og mer, finner du hos