Panna Cotta alla Amundsen Spesial!

Nydelig og lettvint dessert til store og små anledninger!

Oppskrift! ca 8 porsjoner

3 stk galtinplater (2,5 ts gelatinpulver) bløtlegges i 1/2 dl kald melk. 

5 dl kremfløte

1/2 dl sukker

1 vaniljestang(snittes, frøene skrapes ut)

litt sitronskall

Alle ingredienser foruten gelatinen kokes opp. Den bløtlagte gelatinen røres inn i fløteblandingen, til den løses opp. 

Amundsen Spesial Karamellsaus med belgisk sjokolade og Amundsen Spesial Bringebær Dessertsaus

1 ss karamellsaus legges i formene, formene settes så i frys i 10 minutt.

Formene tas ut og den lunkne fløteblandingen fordeles i formene. La stå i kjøleskap til Panna Cottaen er stivnet. 

2 ss Amundsen Spesial Bringebær dessertsaus has på toppen av Panna Cottaen. Pynt med friske bringebær, og bær etter sesong, dander med sitronmelisse. 

Amundsen Spesial Pasjonfrukt saus passer også utmerket som topping på Panna Cottaen.

Skriv ut