Amundsen SpesialAmundsen Spesial
Logg inn
OppskriftOppskrift
OppskriftOppskrift

Amundsen Konfektkake

Denne eksklusive kaken kombinerer rik sjokolade og salt karamell for en luksuriøs smaksopplevelse. Enkel å lage, men likevel imponerende – perfekt for enhver anledning! 🍫✨

300 gr sjokolade- Amundsen melkesjokolade salt karamell.

200 gr smør

200 gr sukker

2,5 dl hvetemel

1/2 ts salt

1/2 ts bakepulver

5 egg

1 glass Amundsen Salt Karamellsaus

1 beger friske bringebær, eller rips og 1 stk Amundsen kakaobombe til pynt!

Slik gjør du:

Smør smeltes i gryte, sukker og grovhakket sjokolade røres inn til jevn røre.

Ta gryten av varmen, og rør inn de øvrige ingrediensene. Helles i form 26 cm og stekes i ovnen på 170 gr i ca 15 min.

Amundsen karamellsaus varmes i vannbad og helles over avkjølt ka

konfektkakekonfektkake