



Amundsen Konfektkake
Denne eksklusive kaken kombinerer rik sjokolade og salt karamell for en luksuriøs smaksopplevelse. Enkel å lage, men likevel imponerende – perfekt for enhver anledning! 🍫✨
300 gr sjokolade- Amundsen melkesjokolade salt karamell.
200 gr smør
200 gr sukker
2,5 dl hvetemel
1/2 ts salt
1/2 ts bakepulver
5 egg
1 glass Amundsen Salt Karamellsaus
1 beger friske bringebær, eller rips og 1 stk Amundsen kakaobombe til pynt!
Slik gjør du:
Smør smeltes i gryte, sukker og grovhakket sjokolade røres inn til jevn røre.
Ta gryten av varmen, og rør inn de øvrige ingrediensene. Helles i form 26 cm og stekes i ovnen på 170 gr i ca 15 min.
Amundsen karamellsaus varmes i vannbad og helles over avkjølt ka

