Amundsen SpesialAmundsen Spesial
Logg inn
Amundsen Spesial Kjøttboller/TapasbollerAmundsen Spesial Kjøttboller/Tapasboller
Amundsen Spesial Kjøttboller/TapasbollerAmundsen Spesial Kjøttboller/Tapasboller

Amundsen Spesial Kjøttboller/Tapasboller

Saftige og smakfulle kjøttboller laget med aromatisk olivenolje og italienske krydder – perfekt til tapas, buffet eller som en smakfull middagsrett med pasta! 🍝🥖

Ingredienser:

400 gr kjøttdeig

1 egg

2 toppede t skjeer potetmel

¼ rødløk

1 hvitløksfedd

½ chili

½ dl Amundsen Spesial aromatisk olivenolje

Amundsen Spesial Italiensk saltmix, salt og pepper

Slik gjør du:

Alt kjøres sammen i kjøkkenmaskin til fin jevn røre. Smak til med salt pepper og italiensk saltmix.

Form til fine små kjøttboller, brunes i stekepanne til god stekskorpe. Legges så i ildfast form, og

stekes ferdig stekeovn 160 grader i ca 10-15 min.

Hell over litt aromatisk olivenolje, og litt fersk finhakket chili, for å få en ekstra spiss på smaken.

Godt som tilbehør på buffet, som tapasrett, eller sammen med pasta.

TapasbollerTapasboller