



Amundsen Spesial Kjøttboller/Tapasboller
Saftige og smakfulle kjøttboller laget med aromatisk olivenolje og italienske krydder – perfekt til tapas, buffet eller som en smakfull middagsrett med pasta! 🍝🥖
Ingredienser:
400 gr kjøttdeig
1 egg
2 toppede t skjeer potetmel
¼ rødløk
1 hvitløksfedd
½ chili
½ dl Amundsen Spesial aromatisk olivenolje
Amundsen Spesial Italiensk saltmix, salt og pepper
Slik gjør du:
Alt kjøres sammen i kjøkkenmaskin til fin jevn røre. Smak til med salt pepper og italiensk saltmix.
Form til fine små kjøttboller, brunes i stekepanne til god stekskorpe. Legges så i ildfast form, og
stekes ferdig stekeovn 160 grader i ca 10-15 min.
Hell over litt aromatisk olivenolje, og litt fersk finhakket chili, for å få en ekstra spiss på smaken.
Godt som tilbehør på buffet, som tapasrett, eller sammen med pasta.

