Amundsen SpesialAmundsen Spesial
Logg inn
Panna Cotta alla Amundsen Spesial!Panna Cotta alla Amundsen Spesial!
Panna Cotta alla Amundsen Spesial!Panna Cotta alla Amundsen Spesial!

Panna Cotta alla Amundsen Spesial!

Denne panna cottaen med et hint av sitron og fyldige sauser fra Amundsen Spesial er en utsøkt dessert som både er enkel å lage og imponerende å servere. Perfekt til en festlig anledning eller som en søt avslutning på en hyggelig middag. 🍮✨

Ingredienser ca 8 porsjoner

3 stk galtinplater (2,5 ts gelatinpulver) bløtlegges i 1/2 dl kald melk.

5 dl kremfløte

1/2 dl sukker

1 vaniljestang(snittes, frøene skrapes ut)

litt sitronskall

Slik gjør du:

Alle ingredienser foruten gelatinen kokes opp. Den bløtlagte gelatinen røres inn i fløteblandingen, til den løses opp.

Amundsen Spesial Karamellsaus med belgisk sjokolade og Amundsen Spesial Bringebær Dessertsaus

1 ss karamellsaus legges i formene, formene settes så i frys i 10 minutt.

Formene tas ut og den lunkne fløteblandingen fordeles i formene. La stå i kjøleskap til Panna Cottaen er stivnet.

2 ss Amundsen Spesial Bringebær dessertsaus has på toppen av Panna Cottaen. Pynt med friske bringebær, og bær etter sesong, dander med sitronmelisse.

Amundsen Spesial Pasjonfrukt saus passer også utmerket som topping på Panna Cottaen.