



Pasta Carbonara!
Rask og enkel pasta carbonara på bare 15 minutter! Perfekt for to personer som vil nyte en klassisk italiensk rett med kremet saus, sprøtt bacon og rikelig med Pecorino. 🍝✨
Ingredienser (2 personer):
250 gr Amundsen Spesial Tagliatelle
Ca. 200 g bacon m/svor
2 eggeplommer
200 gr Pecorino (italiensk hard ost)
Salt og Pepper
Slik gjør du:
Sett på en kjele med vann på kok, tilsett
godt med salt.
Når vannet koker tilsetter du pastaen ,og
koker den etter anbefalingen på pakken.
Rasp opp Pecorino’en
Pisk eggeplommen godt sammen og tilsett
ca ¾ av Pecorinoen i blandingen.
Sprøstek baconet i en panne, når ferdig tas
pannen av varmen.
Tilsett så den ferdigkokte pastaen, og pisk
inn eggeblandingen. Spe på med litt pasta
vann til du får en kremet saus.
Topp retten med resten av Pecorioen og
masse fersk kvernet pepper.
Tips: Bruk gjerne et helt
bacon stykke , da får du mer
valuta & smak for pengene

